En ny, strømlinjeformet bryter

  02.10.2018


Små er vakkert, sier de - og det er sikkert sant for byttebrytere. En av de store fordelene ved byttet er at de tar opp svært lite plass.

Men det er alltid rom for forbedring - derfor har Nexus-leverandøren OTTO barbert enda større bredde av deres T7-serie av brytere for å lage T71.

Den nye T71 er 35% smalere enn T7 - ​​som måler bare 0,56 inches bred og 1,05 inches lang.

Den nye mindre boligen betyr at T71 er et godt valg der plass virkelig er begrenset. Som byttebrytere brukes ofte i kontrollpaneler utstyrt med mange brytere, kan de brøkdelene av en tomme virkelig legge opp.

Den har alle sikkerhetsspesifikasjonene du kan forvente fra OTTO-brytere, slik at du kan tåle alvorlig vibrasjon og støt under vanskelige forhold - tungt utstyr, industriell kontroll, marine- og apparatapplikasjoner.

Forseglet til både internasjonal undervanns-spesifikasjon IP68S og testet til IP69K, kan T71 tåle direkte vannspray og nedsenking, selv under drift. Produkter som har IP69K-karakteren har bestått et grundig sett med tester for å sikre at de gir beskyttelse mot penetrasjon av høytrykk, høytemperaturvann og støv.

I over 55 år har OTTO designet og produsert en komplett serie kontrollbrytere som kan finnes på land, sjø og luft. For å være i forkant av spillet i sin produktutvikling, investerer selskapet millioner av dollar i personalutvikling og toppmoderne lokaler - samtidig som det holdes etos av familiebedriften der det begynte.

Som med alle Nexus-produkter, kan den nye T71 tilpasses dine behov med et utvalg av terminalstiler.

Den er tilgjengelig i single pole, og tilbyr både single og double throw-funksjon. Stor kontaktavvirkning gir lav motstand, og gjør det til et godt valg for å bytte last fra logisk nivå opp til 16 ampere. Snap-aktivitetsbryteren har en sperremekanisme for å låse opp og låse opp bevegelsen for å gjøre koblingsoperasjonen enkel og sikker.

Besøk vår nettside for T7-bryterområdet http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/OTTO/T7%20-%20Lower%20Cost%20Sealed%20Toggle%20Switch%20Range eller kontakt oss direkte http://nexuscomponents.co .uk / Hjem / Kontakt